Mini Sport Talentum Program
Támogatóink
Telefonszámaink

Patóné Wirth Veronika:
+36 30 327 5978


Papp József:
+36 20 986 1200

Sport Tálentumok

DIGI Sport – Reggeli Start


ANNA KÉT KÉZZEL PINGPONGOZIK


2016.01.24. 07:15 | T. R | Forrás: borsonline.hu

Pató Annának volt honnan örökölni a tehetséget, anyukája, Wirth Veronika és nagynénje, Wirth Gabriella is Európa-bajnok pingpongos.

Anna számára a sport mást is jelent, mint a többségnek, sportkarrierje mellett, komoly elképzelései vannak a jövőjét illetően is, sporttudományi területen szeretne diplomát szerezni.

– Egy kicsit később kezdtem el asztaliteniszezni, mint általában szokás, mivel más sportágakat is ki szerettem volna próbálni – nyilatkozta Anna.


Fotó: Végh István

– Szigetszentmiklóson lakunk, Papp József ösztönzött, hogy a gyermekszülést követően visszatérjek, és Anna edzője is ő lett, nem akartuk az anya-lánya kapcsolatot elrontani egy edző-tanítvány viszonnyal – kezdi Veronika. – A Szigetszentmiklósi TK asztalitenisz-szakosztálya mellett alapítottunk közösen egy másik fontos projektet is Szigetszentmiklóson: a Mini Sport Talentum Programot. Célkitűzésünk a sporttehetségek korai felfedezése, szakszerű felkészítése, előnevelése, egészségük ellenőrzése, egészséges testi fejlődésük vigyázása és segítségnyújtás a később művelni kívánt, alkatuknak és genetikai képessé­geiknek leginkább megfelelő sportág kiválasztásában. Ehhez nyújt segítséget az ELTE TÓK két humánbiológusa, illetve csapatunkat orvos és családjogi szakjogász is segíti.

A program során tehetségkibontakoztatás, képességfejlesztés történik, ezt tükrözi az a népszerű video is, amelyen Anna két kézzel pingpongozik.


Sportág látogatás a 4Seasons síiskolában: